You are currently viewing Παράγοντες που επηρεάζουν το βάρος των νεογνών με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Πρόδρομα αποτελέσματα.

Παράγοντες που επηρεάζουν το βάρος των νεογνών με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Πρόδρομα αποτελέσματα.

Παράγοντες που επηρεάζουν το βάρος των νεογνών με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Πρόδρομα αποτελέσματα.

Με μεγάλη μου χαρά, συμμετείχα στο 9ο Συνέδριο Παιδικής & Εφηβικής Ενδοκρινολογίας 25&26 Μαΐου, όπου είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω την εργασία μου σε μορφή e-poster, με τίτλο: “Παράγοντες που επηρεάζουν το βάρος των νεογνών με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Πρόδρομα αποτελέσματα.” .

Η εργασία αυτή εκπονήθηκε από την Ειδική Μονάδα Αύξησης Παιδιών και Εφήβων και Παιδοενδοκρινολογικό Ιατρείο με διευθύντρια την κα. Λέλα Σταμογιάνου σε συνεργασία με το Institute of Life IASO με τους μαιευτήρες-γυναικολόγους κ. Μαντζαβινό Θέμη, Κωσταρά Κωνσταντίνο και Κωσταρά Ευθύμιο, το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής του Ε.Κ.Π.Α  Πανεπιστήμιο Αθηνών, Π.Γ.Ν. «Αττικόν» με τον κ. Αβραάμ Πουλιάκη και τον φοιτητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Κουκούλη Ιωάννη-Δημήτριο.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής και περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες και e-poster παρουσιάσεις!

Μπορείτε να δείτε το e-poster εδώ:

Ευγενία Δ. Τουλούπη
Παιδίατρος MD. Ph. D.
Διδάκτωρ Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Μετεκπαιδευθείσα στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία
MSc in Pediatric Nutrition Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Βοστώνης
MSc in Immunity Paediatric Perceptorship Program – University of Southampton
Εξωτερική Συνεργάτις ΙΑΣΩ Παίδων – Ειδική Μονάδα Αύξησης Παιδιών και Εφήβων – Παιδοενδοκρινολογικό Ιατρείο